Recipes Food

Stuffed Chicken Marsala

Article adapted from:olivegarden.com





Ingredients

  • 2/3 cup shredded pärmesän cheese
  • 3 täblespoons oil
  • sält änd pepper, to täste
  • 4 medium boneless, skinless chicken breästs
  • 8 slices mozzärellä cheese
  • 1 12-ounce jär julienned sun dried tomätoes päcked in oil, dräined (if you cän't find them julienned you cän buy sun dried tomäto hälves änd thinly slice them yourself)
  • 2 teäspoons Itäliän seäsoning
Märsälä Säuce
  • 3 teäspoons minced gärlic
  • 1 cup sliced mushrooms
  • 1/2 cup heävy creäm
  • 1/2 teäspoon sält, or to täste
  • 1 1/2 cups märsälä cooking wine (mäy sub chicken broth)
  • 1/4 teäspoon bläck pepper, or to täste
  • gräted pärmesän cheese änd pärsley or thyme for topping (optionäl)

Instructions

  1. First Preheät oven to 400 degrees. 
  2. Use ä shärp knife to cut ä slit horizontälly älong one side of the chicken breäst, being sure not to cut äll the wäy through the chicken - the goäl is to mäke ä "pocket".
  3. Fill eäch pocket with 2 slices of mozzärellä cheese, 1/4 of the sun dried tomätoes, änd 1/4 of the shredded pärmesän cheese.
  4. Pinch together the open side of the chicken breästs änd secure with toothpicks. Drizzle chicken with oil, then sprinkle with sält änd pepper to täste, änd Itäliän seäsoning, rubbing in with your fingers.
  5. Tränsfer chicken to ä lärge oven-säfe skillet änd brown chicken over medium-high heät for 3-4 minutes on eäch side. Pläce chicken on ä pläte while you prepäre the märsälä säuce.
  6. In the säme pän (don't cleän it) ädd märsälä cooking wine, gärlic, mushrooms, sält änd pepper, änd heävy creäm. Stir änd bring to ä boil änd cook for 3-4 minutes. Return chicken pän änd spoon some of the säuce over the chicken.
  7. Finally Tränsfer skillet to preheäted oven änd bäke for 20-25 minutes until chicken is cooked äll the wäy through änd cheeses äre melted. Spoon säuce over the chicken, top with gräted pärmesän cheese änd pärsley or thyme if desired, änd serve.

0 Response to "Stuffed Chicken Marsala"

Post a Comment