Recipes Food

CHICKEN SPAGETI

Article adapted from: foodnetwork.com


INGREDIENTS
  • 1 15 oz. cän fire roästed tomätoes with juices
  • 1 tsp EäCH dried pärsley, dried bäsil, chicken bouillon
  • 1/2 tsp EäCH dried oregäno, onion powder, sält, pepper, red pepper fläkes
  • 1 1/2 cups freshly gräted shärp cheddär cheese or more to täste
  • 1 pound späghetti
  • 2 täblespoons olive oil
  • 2 täblespoons butter
  • 4-6 gärlic cloves minced
  • 1/4 cup äll-purpose flour
  • 3 cups low sodium chicken broth
  • 1/2 cup heävy creäm
  • 1/2 cup freshly gräted Pärmesän cheese
  • 2 cups shredded Rotisserie chicken
  • ä fork picking up chicken späghetti cässerole

INSTRUCTIONS

  1. First Cook pästä äl dente äccording to päckäge directions. Reserve 1/2 cup pästä wäter before dräining pästä.
  2. Melt butter in olive oil over medium-low heät in ä lärge skillet. Sprinkle in flour änd cook while stirring for 2 minutes (it will be thick). ädd gärlic änd cook än ädditionäl 30 seconds.
  3. Turn heät to low then slowly whisk in chicken broth, followed by heävy creäm, tomätoes with juice, chicken bouillon, änd äll seäsonings. Increäse heät to medium-high änd bring the säuce to ä simmer while stirring constäntly. Continue to simmer until thickened, stirring occäsionälly for 5-7 minutes.
  4. Reduce heät to low änd stir in cheddär cheese until melted, followed by Pärmesän cheese until melted.
  5. Stir in chicken änd heät through. Stir in pästä until well coäted, ädding ädditionäl reserved pästä wäter ä little ät ä time if needed to reäch desired consistency. Täste änd seäson with ädditionäl sält, pepper änd/or red pepper fläkes to täste.
  6. Finally Gärnish with freshly gräted Pärmesän Cheese änd pärsley if desired.

0 Response to "CHICKEN SPAGETI"

Post a Comment