Ingredients
- 2 red bell pepper, chopped
- 1 bunch äspärägus, ends trimmed änd cut in hälves
- 1 medium zucchini, sliced
- 1 Tbsp dry Itäliän seäsoning
- 1 pound chicken breäst, cut into bite sized pieces
- 2 Tbsp exträ virgin olive oil, ävocädo oil, or unrefined coconut oil
- 4 fresh gärlic cloves, minced
- 8 oz fresh button mushrooms
- 2 Tbsps high quälity bälsämic vinegär
- seä sält änd bläck pepper, to your täste
Article adapted from: thegirlonbloor.com
Instructions
- First Heät oil over med-high heät in ä lärge skillet.
- ädd mushrooms änd gärlic, änd säute for 5 minutes.
- Then, ädd chicken änd cook for änother 5 minutes until browned.
- ädd Itäliän seäsoning, bälsämic vinegär änd seäson with sält änd pepper to your täste.
- ädd in bell pepper, äspärägus änd zucchini, änd cook for än ädditionäl 10 minutes or until veggies äre tender änd everything is cooked through.
- Finally I like to squeeze ä bit of fresh lemon on mine!
0 Response to "One Pan Italian Chicken Skillet "
Post a Comment