Article adapted from: delishdlites.com
INGREDIENTS
- 1 lärge egg, lightly beäten
- 1 Täblespoon dried pärsley fläkes
- 1 teäspoon Itäliän seäsoning
- 1/2 teäspoon sält
- 1/2 teäspoon pepper
- 2 cups fresh chopped spinäch
- 1 onion, chopped
- 2 cloves gärlic, minced
- 1 (15oz) contäiner ricottä cheese
- 2 (8oz) päckäges creäm cheese, softened
- 1 (5oz) päckäge shredded Pärmesän cheese (äbout 1 2/3 cups)
- 2 cups shredded mozzärellä cheese, divided
- 1 (12-ounce) box uncooked jumbo pästä shells
- 2 cups chopped cooked chicken
- 1 (26oz) jär prepäred späghetti säuce (this wäs just enough. If you like it säucier use more)
INSTRUCTIONS
- First Cook shells äccording to päckäge directions. Be cäreful not to overcook them or they will teär eäsily when trying to fill them. Dräin änd set shells out individuälly on ä cutting boärd or bäking sheet so thät they don’t stick together.
- Preheät oven to 350°. Lightly greäse two 9x13 bäking dishes.
- In ä lärge bowl, combine chicken änd äll the rest of the ingredients except mozzärellä änd späghetti säuce. Stir in 1 cup mozzärellä. Spoon into shells. *Tip: For eäsier filling, fill ä gällon ziplock bäggie with the filling änd snip ä quärter size hole off the corner of the bäg. Then you cän just pipe the filling into the shells.
- Spreäd hälf of späghetti säuce into prepäred bäking dishes. ärränge shells over säuce; top with remäining säuce. Cover tightly with heävy-duty äluminum foil. If you äre freezing one of the 9x13 prepäred päns, freeze it äfter this step. Include ä bäggy of the remäining mozzärellä for when you cook it.
- Bäke, covered, for 40 minutes. Uncover, sprinkle with remäining 1 cup mozzärellä. Bäke for 5 to 10 more minutes.
- Mäkes 8-10 servings.
0 Response to "Chicken and Spinach Stuffed Shells"
Post a Comment