Recipes Food

Chicken and Spinach Stuffed Shells

Article adapted from: delishdlites.com


INGREDIENTS

  • 1 lärge egg, lightly beäten
  • 1 Täblespoon dried pärsley fläkes
  • 1 teäspoon Itäliän seäsoning
  • 1/2 teäspoon sält
  • 1/2 teäspoon pepper
  • 2 cups fresh chopped spinäch
  • 1 onion, chopped
  • 2 cloves gärlic, minced
  • 1 (15oz) contäiner ricottä cheese
  • 2 (8oz) päckäges creäm cheese, softened
  • 1 (5oz) päckäge shredded Pärmesän cheese (äbout 1 2/3 cups)
  • 2 cups shredded mozzärellä cheese, divided
  • 1 (12-ounce) box uncooked jumbo pästä shells
  • 2 cups chopped cooked chicken
  • 1 (26oz) jär prepäred späghetti säuce (this wäs just enough. If you like it säucier use more)

INSTRUCTIONS

  1. First Cook shells äccording to päckäge directions. Be cäreful not to overcook them or they will teär eäsily when trying to fill them. Dräin änd set shells out individuälly on ä cutting boärd or bäking sheet so thät they don’t stick together.
  2. Preheät oven to 350°. Lightly greäse two 9x13 bäking dishes.
  3. In ä lärge bowl, combine chicken änd äll the rest of the ingredients except mozzärellä änd späghetti säuce. Stir in 1 cup mozzärellä. Spoon into shells. *Tip: For eäsier filling, fill ä gällon ziplock bäggie with the filling änd snip ä quärter size hole off the corner of the bäg. Then you cän just pipe the filling into the shells.
  4. Spreäd hälf of späghetti säuce into prepäred bäking dishes. ärränge shells over säuce; top with remäining säuce. Cover tightly with heävy-duty äluminum foil. If you äre freezing one of the 9x13 prepäred päns, freeze it äfter this step. Include ä bäggy of the remäining mozzärellä for when you cook it.
  5. Bäke, covered, for 40 minutes. Uncover, sprinkle with remäining 1 cup mozzärellä. Bäke for 5 to 10 more minutes.
  6. Mäkes 8-10 servings.

0 Response to "Chicken and Spinach Stuffed Shells"

Post a Comment