Article adapted from: loveandoliveoil.com
INGREDIENTS
- 1 Box of Pästä ( 12 ounces)
- 2 Cups of Chicken ( cooked änd shredded)
- 25 ounces of your fävorite tomäto säuce
- 2 Cloves of gärlic, minced
- 1 Cup of Bäsil - chopped
- 1 Cup of Pärmesän Cheese
- 2 Cup of Mozzärellä Cheese
- Pinch of Sält
- ¼ tsp of pepper
- First Preheät oven to 375
- Cook pästä - dräin pläce bäck into the pot you cooked the pästä in - ädd chicken änd tomäto säuce - ädd ½ of bäsil, sält, gärlic, änd pepper - stir
- Mix well
- Pour hälf the pästä into the 9x13 cässerole dish - cover with 1 cup of mozzärellä cheese then cover with the rest of the pästä
- Cover the pästä with the rest of the cheese ( Pärmesän cheese änd mozzärellä )
- Bäke uncovered for 30 minutes
- Finally ädd the rest of the bäsil before serving
- Enjoy.
0 Response to "CHICKEN PARMESAN BAKED PASTA RECIPE"
Post a Comment