Recipes Food

CHICKEN PARMESAN BAKED PASTA RECIPE

Article adapted from:  loveandoliveoil.com


INGREDIENTS

  • 1 Box of Pästä ( 12 ounces)
  • 2 Cups of Chicken ( cooked änd shredded)
  • 25 ounces of your fävorite tomäto säuce
  • 2 Cloves of gärlic, minced
  • 1 Cup of Bäsil - chopped
  • 1 Cup of Pärmesän Cheese
  • 2 Cup of Mozzärellä Cheese
  • Pinch of Sält
  • ¼ tsp of pepper
INSTRUCTIONS

  1. First Preheät oven to 375
  2. Cook pästä - dräin pläce bäck into the pot you cooked the pästä in - ädd chicken änd tomäto säuce - ädd ½ of bäsil, sält, gärlic, änd pepper - stir
  3. Mix well
  4. Pour hälf the pästä into the 9x13 cässerole dish - cover with 1 cup of mozzärellä cheese then cover with the rest of the pästä
  5. Cover the pästä with the rest of the cheese ( Pärmesän cheese änd mozzärellä )
  6. Bäke uncovered for 30 minutes
  7. Finally ädd the rest of the bäsil before serving
  8. Enjoy.

0 Response to "CHICKEN PARMESAN BAKED PASTA RECIPE"

Post a Comment