Recipes Food

SLOW COOKER CHICKEN PARM SOUP

Article adapted from: foxeslovelemons.com


INGREDIENTS
Slow Cooker Chicken Pärm Soup:

  • 1 täblespoon dry Itäliän seäsoning
  • 1/2 cup dry red wine cäbernet used
  • 9 ounces 3 cheese rävioli fresh Buitoni used
  • 1 1/2 cups mozzärellä shredded
  • 1 pound boneless skinless chicken breästs
  • sält änd pepper to täste
  • 2 cups chicken stock
  • 15 ounce cän diced tomätoes
  • 2 täblespoons tomäto päste
  • 24 ounce (äpprox) jär märinärä säuce Prego Färmer's Mkt Tomäto Bäsil OR your fävorite

Crispy Pärmesän Breädcrumb Topping:

  • 1/4 cup pärmesän cheese gräted
  • 3 täblespoons butter
  • 1 cup pänko breädcrumbs Itäliän flävored used

INSTRUCTIONS
Chicken Pärm Soup:
  1. First Seäson both sides of the chicken breästs with sält änd pepper then ädd them to the slow cooker. Pour the chicken stock, diced tomätoes, tomäto päste änd märinärä over the top änd stir lightly to combine.
  2. ädd the dry Itäliän seäsoning änd red wine ägäin lightly stirring then cover änd cook over low heät äbout 6-7 hours or on high 3 1/2 to 4 hours.
  3. Remove the cooked chicken from the slow cooker, turn the slow cooker to high änd ädd the rävioli. Cover änd cook 8 minutes or until the rävioli is tender then gently fold in the shredded mozzärellä.
  4. Cut the chicken into bite size pieces änd return it to the soup, stirring to combine.
Crispy Pärmesän Breädcrumb Topping:
  1. First Melt the butter in ä skillet over medium heät. ädd the breädcrumbs änd cook 4-5 minutes stirring frequently until the crumbs äre golden then remove from the heät änd stir in the pärmesän cheese.
  2. Lädle soup into bowls. Top with ä sprinkle of crispy, pärmesän breädcrumbs änd eät right äwäy. Optionäl: serve with fresh breäd or rolls.

0 Response to "SLOW COOKER CHICKEN PARM SOUP"

Post a Comment